Φωτογραφίες - μικρογραφίες από το σταθμό

 

 

 

 

Διεύθυνση:      

Χαριλάου Τρικούπη 32 16675 - Γλυφάδα

Τηλέφωνο:

210.9630880

E-mail: info@haidi.gr
Υπέυθυνοι
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΠΑΓΛΑΤΖΗ - ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ

Ακολουθήστε μας & δείτε τα νέα μας στο

You are here

Εκπαιδευτικές Εκδρομές

 

    Κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους τα παιδιά παίρνουν μέρος σε μία σειρά από εκπαιδευτικές εκδρομές οι οποίες αφορούν επισκέψεις σε μουσεία, σε θεατρικές παραστάσεις καθώς και σε χώρους που ενδείκνυνται για παιχνίδι και ψυχαγωγία. Οι εκπαιδευτικές αυτές εκδρομές προγραμματίζονται από την αρχή της σχολικής περιόδου και είναι βασισμένες στη θεματολογία του εκπαιδευτικού προγράμματος.

 dsds

 

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

 

  Ιδιαίτερη σημασία, όλοι εμείς στη "ΧΑΪΝΤΙ" δίνουμε στον εορτασμό των εθνικών επετείων, των θρησκευτικών εορτών, της Αποκριάς και της γιορτής στο τέλος της σχολικής περιόδου. Τα παιδιά με τη βοήθεια των παιδαγωγών τους διοργανώνουν εκδηλώσεις με ποιήματα, σκετς, τραγούδια και χορούς.

  Τα τμήματα των μικρότερων βαθμίδων παρουσιάζουν τη δουλειά τους ενώπιον όλων των παιδιών. Το τμήμα του νηπιαγωγείου, καθώς απαρτίζεται από παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας και ανάλογων ικανοτήτων πραγματοποιεί όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις με την παρουσία γονέων. Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή, σε όλες τις βαθμίδες, γίνεται με μεγαλύτερη επισημότητα στις τάξεις των παιδιών με προσκεκλημένους τους γονείς τους. Αποκορύφωμα όλων των εορταστικών εκδηλώσεων του σταθμού μας αποτελεί η καλοκαιρινή μας γιορτή, η οποία γίνεται με μεγάλη λαμπρότητα και με την παρουσία γονέων συγγενών και φίλων.