Φωτογραφίες - μικρογραφίες από το σταθμό

 

 

 

 

Διεύθυνση:      

Χαριλάου Τρικούπη 32 16675 - Γλυφάδα

Τηλέφωνο:

210.9630880

E-mail: info@haidi.gr
Υπέυθυνοι
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΠΑΓΛΑΤΖΗ - ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ

Προβολή τοποθεσίας σε χάρτη
μεγαλύτερου μεγέθους

Ο Σταθμός μας

 

 

Από το 1988 ο Παιδικός σταθμός – Νηπιαγωγείο ''ΧΑΪΝΤΙ'' δεσπόζει στο χώρο της προσχολικής αγωγής, φιλοξενώντας στους χώρους του παιδιά ηλικίας 2 έως 6 ετών.

Εφαρμόζοντας σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους φροντίζουμε τα παιδιά να μαθαίνουν καλύτερα μέσα από ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες. Οι δραστηριότητες έχουν τη μορφή παιχνιδιού μέσω του οποίου τα παιδιά ανακαλύπτουν το περιβάλλον , δημιουργούν , μαθαίνουν , λύνουν προβλήματα , πειραματίζονται και γνωρίζουν καλύτερα τον εαυτό τους και τους άλλους.

Γνωρίζουμε εκ πείρας πώς είναι καλό, καθ’ όλη τη διάρκεια της προσχολικής του ηλικίας, το παιδί να φοιτά στο ίδιο σταθερό περιβάλλον, με γνώριμα πρόσωπα και οικείους κώδικες επικοινωνίας.

Μετά την αλλαγή του νόμου που αφαιρεί από τους παιδικούς σταθμούς το δικαίωμα να λειτουργούν τμήματα νηπιαγωγείου, ετοιμάσαμε στο χώρο μας καινούργιες εγκαταστάσεις αρίστων προδιαγραφών και έτσι λειτουργεί κανονικά στο χώρο μας τμήμα νηπιαγωγείου με άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας.

Αν αναρωτιέται κανείς τι το διαφορετικό υπάρχει στη δική μας πρόταση , την απάντηση θα την λάβετε ύστερα από μία επίσκεψη στο χώρο του σχολείου μας όπου θα ανακαλύψετε ότι το κέντρο, το σημείο αναφοράς και η βάση μας είναι το παιδί, το οποίο φοιτά μέσα σε κλίμα χαράς, ζεστασιάς και ασφάλειας.

 

ΥΓ. Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας της Νομαρχίας Αθηνών επισκεπτόμενη το σταθμό μας, αξιολόγησε τη λειτουργία των υπηρεσιών μας με τον υψηλότερο βαθμό.

Αυτό ενισχύει την δέσμευση μας για συνεχή παροχή ποιοτικής προσχολικής αγωγής.

Αξιολόγηση Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας Νομαρχίας Αθηνών

Η έκθεση αξιολόγησης