Φωτογραφίες - μικρογραφίες από το σταθμό

 

 

 

 

Διεύθυνση:      

Χαριλάου Τρικούπη 32 16675 - Γλυφάδα

Τηλέφωνο:

210.9630880

E-mail: info@haidi.gr
Υπέυθυνοι
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΠΑΓΛΑΤΖΗ - ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ

Ακολουθήστε μας & δείτε τα νέα μας στο

You are here

Ωράριο Λειτουργίας

Εικονίδιο Ημερολογίου

Ο Σταθμός μας λειτουργεί ολόκληρο το χρόνο εκτός από τον μήνα Αύγουστο. Είναι ανοικτός από 7.30 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα.

 

Ο Σταθμός παραμένει κλειστός: Τις επίσημες αργίες Την παραμονή και επομένη των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς Από την Μ. Πέμπτη μέχρι τη Τρίτη του Πάσχα Του Αγίου Πνέυματος.

 

Διατροφή

 

Η διατροφή στη "ΧΑΪΝΤΙ" θεωρείται ιδιαιτέρως σημαντική μιας και το παιδί της προσχολικής ηλικίας χρειάζεται ένα πλούσιο διαιτολόγιο για την οικοδόμηση ενός γερού οργανισμού. Για το σκοπό αυτό το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής αποτελείται από μία ποικιλία τροφών πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Το φαγητό ετοιμάζεται την ίδια μέρα στην κουζίνα του σταθμού μας και χρησιμοποιούνται τα πιο φρέσκα και αυστηρά επιλεγμένα υλικά. Για το πρόγραμμα φαγητού ενημερώνεστε στην αρχή κάθε μήνα με ειδικό φυλλάδιο, στο οποίο αναγράφεται αναλυτικά το διαιτολόγιο για κάθε μέρα ξεχωριστά. Προσφέρεται πρωινό και μεσημεριανό. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα διατροφής είναι προαιρετική.

Μεταφορά

 

Τα παιδιά μπορούν να μεταφερθούν στη "ΧΑΪΝΤΙ" είτε από τους γονείς τους, με δικό τους μεταφορικό μέσο, είτε με τα καινούργια κλιματιζόμενα σχολικά αυτοκίνητα του σταθμού μας. Στη δεύτερη περίπτωση η μεταφορά από και προς τον ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ γίνεται σε προκαθορισμένη ώρα, με ασφάλεια, υπευθυνότητα και πάντα με τη συνοδεία μιας παιδαγωγού.

Ψυχολογική Υποστήριξη

Ο Πρότυπος Παιδικός Σταθμός και Νηπιαγωγείο "ΧΑΪΝΤΙ" έχει συνεχή και στενή συνεργασία με ειδικευμένη παιδοψυχολόγο καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής περιόδου. Η παιδοψυχολόγος επισκέπτεται το σταθμό μας και παραμένει όλη την ημέρα παρακολουθώντας τα παιδιά μέσα στα τμήματά τους κατά την ώρα της εργασίας τους. Συνεργάζεται με τις παιδαγωγούς και τη διεύθυνση του σχολείου και με γνώση και επιστημονική ευθύνη, παρεμβαίνει σε οποιαδήποτε περίπτωση δυσκολίας παρουσιαστεί στο παιδί, ως προς την μάθηση ή την ανάπτυξή του. Επίσης, σε τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιείται ομαδική συγκέντρωση γονέων με την ψυχολόγο και τις παιδαγωγούς όπου αναλύονται θέματα που απασχολούν τους γονείς σχετικά με τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους.

 

Ημερήσιο δελτίο Ενημέρωσης

Έγγραφο Καθημερινής Ενημέρωσης

Για την πλήρη ενημέρωση, οι γονείς λαμβάνουν καθημερινά συμπληρωμένο έγγραφο. Δείτε το αντίγραφο της γραπτής ενημέρωσης.